15 juli 2005:       Update 2: één jaar oud

 

Deze mail is naar alle deelnemers gestuurd.....

Hallo allemaal,

Vandaag vieren we de 1e verjaardag van ons vat Port Charlotte. Gefeliciteerd allemaal !!
10% van de wachttijd zit erop.

Ik heb even voor de zekerheid een mailtje naar Bruichladdich gestuurd, en Lorna Livingstone, de contactpersoon, bevestigt dat Geen nieuws inderdaad Goed nieuws is en dat het vat rustig tussen zijn soortgenoten ligt. Niks schokkends gebeurd. Misschien ook goed om te weten dat, mocht er iets vervelends gebeuren (brand, faillissement), het vat 10 jaar verzekerd is tegen de vervangingswaarde.

Verplaatsing website

Het enige wat ik verder te melden heb, is dat de website binnenkort verhuisd gaat worden naar een echte domeinnaam. Dit omdat ik weg ga bij Tiscali, en binnenkort de homepage uit de lucht gaat. Ik stuur zeer binnenkort bericht over de verhuizing, met nieuwe sitenaam en nieuw emailadres (mail dus even niet naar portcharlotte@tiscali.nl). Ik denk dat ik binnen een week met een bericht kom.

Een nieuw vat

In dat bericht over de site-verhuizing waarschijnlijk ook een aankondiging van een nieuw avontuur. Vooral vanwege de vele leuke reacties, ben ik bezig om een nieuw vat te kopen. En het wordt iets heel speciaals: het is namelijk van de Kilchoman-distilleerderij. Die wordt nu gebouwd op Islay en gaat pas in augustus produceren. Het vat dat ik kan kopen is van de 2005 productie, wat betekent dat het van de eerste lichting is. Een eerste druk, als het ware. Speciaal genoeg?
Het gaat dan weer op vrijwel dezelfde manier als ons Port Charlotte-vat, denk er maar vast over na.

Geniet intussen !

Slainte

Frans