15 januari 2005:       Update 1: een half jaar oud

 

Deze mail is naar alle deelnemers gestuurd.....

Hallo allemaal,

Ons vat is inmiddels een half jaar oud, en er zit waarschijnlijk nog geen enkele kleur aan de whisky. Onder het motto: geen nieuws is goed nieuws heb ik het laatste half jaar niks (bijzonders) van de distilleerderij gehoord. Wel kan ik het volgende over onze whisky melden:

- Alle certificaten zijn verkocht, en daarmee zijn de boeken voorlopig gesloten; het grote wachten is ook voor mij begonnen. Het doet me veel plezier dat zovele mensen zo positief gereageerd hebben op dit plan.

- Jongstleden november heb ik op het Whiskyfestival in Leiden een 3 jaar oude Port Charlotte geproefd (dankjewel Nils voor het jatten van een glaasje bij de Bruichladdich masterclass!) en hij is ontzettend rokerig en ontzettend zacht. Ik werd er heel blij van!

- Op de casksite heb ik een foto geplaatst die certificaathouder Michel van Meersbergen genomen heeft van de spirit safe van de Port Charlotte. Om alvast in de stemming te komen.

- Inmiddels is het mogelijk om op Ilse te zoeken op het zoekargument Caskplan; de casksite komt tevoorschijn. Bij Google duurt het wel heel erg lang om de site aan te melden. Ik blijf het proberen.

- Wil iedereen die nog geen certificaat heeft ontvangen, zich bij mij melden? Volgens mij zijn ze allemaal verstuurd, maar er kan altijd iets mis gegaan zijn.

Dat is eigenlijk alles, ik meld me over een tijdje weer als er nieuws is of als ik de emailadressen weer eens wil testen.

Slainte

Frans